Rouwverwerking


Rouwbegeleiding

Heb jij ondersteuning nodig in je rouwproces?

In een aantal gesprekken staan we stil bij jouw verlies. Ik ben er voor jou. Je krijgt zicht op je verlies. Het verdriet mag er zijn. Wat heb je meegemaakt en wat betekent dit voor je leven? Hoe ga je hiermee om en welke steun heb je gevonden?

Verdriet kan ook gerust een jaar of meer duren. Het is normaal om een lange tijd rouw om het verlies van een dierbare te voelen. We kijken terug op de heftige tijd die jij hebt meegemaakt.

Hoe geef je waardevolle betekenis aan wat er gebeurd is? Waren er ook mooie momenten? Kun je iets leren van wat jou is overkomen? Tegelijkertijd is het goed om ook weer nieuwe dingen in je leven op te pakken. We kijken hoe jij verder kunt.


Rouwverwerking

Overlijden van je levenspartner

Je levenspartner die overlijdt, het is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die je kunt meemaken. Houden van is rouwen om. Je was sterk met elkaar verbonden en dus doet afscheid nemen veel pijn.

Het is niet ongebruikelijk dat je hier nog jaren mee bezig bent. Soms in perioden heel heftig, waarbij je heel verdrietig en somber kunt zijn. Soms met perioden op de achtergrond, waarbij het je ook lukt om je op je leven te richten.

Pas wanneer je het gevoel hebt dat de sombere perioden te lang aanhouden of het je niet lukt je leven weer op te pakken, is het tijd om hulp van een therapeut in te schakelen.

We hebben al veel mensen in een rouwproces verder kunnen helpen.

Heb je ook ondersteuning nodig?
Maak een afspraak. We helpen je graag verder.

Neem contact op


Therapie Leiden
Floresstraat 2a
2315 HR Leiden
Relatietherapie Leiden
Kanaalpark 140
2321 JV Leiden
Psychologist Leiden
Schipholweg 103
2316 XC Leiden
Aangesloten bij:

therapiepsycholoog relatietherapeuten
Top